Welkom,

Sinds 2010 ben ik ( Pauline Olbertz) werkzaam, onder de naam De Kleine Praktijk, in het begeleiden van mensen. In mijn werk en privé zie ik hoe een kleine handreiking een groot verschil kan maken. Ik kan goed luisteren en volgen, en mijn werk richt zich erop om je in contact te brengen met je eigen wijsheid en aandacht te geven aan wat je leven uit balans brengt.

In mijn eigen leven heb ik lang gezocht naar balans vinden, eerst fysiek en later als moeder, zijn er uitdagingen geweest waardoor het geen vanzelfsprekendheid was. Het vechten voor iemand, het zoeken naar wederkerigheid en waardering en vervolgens het vinden van deze kwaliteiten door mezelf serieus nemen en zo handvaten ontwikkelen waardoor het leven leuker wordt, zelfs met de uitdagingen. Het leven is dan toch ineens het avontuur waar ik naar zocht en veel meer dan dat.

Door onverwachte omstandigheden of door de wijze waarop de dingen in je leven zijn gegaan, loop je soms tegen de lamp. Je raakt dan verward, verliest het overzicht of raakt uit balans. Om inzicht te krijgen in wat er nodig is voor herstel en je er bewust van te worden, dat vraagt soms om begeleiding. Met aandacht en afstemming op datgene wat nodig is.

Naast mijn praktijkwerkzaamheden zet ik mij maatschappelijk in. De kern van ons bestaan is elkaar tegemoet komen, om te groeien tot wie we zijn. Dat wil ik in beide werelden brengen, zowel in ons prive leven, als in onze omgeving. Het onderzoek naar de intentie waarmee je dingen doet is een eerste stap om tot groei te komen.

Zoek jij iemand die mee wilt kijken en luisteren naar jouw verhaal, naar jou zoektocht of kwetsbaarheid van dit moment. Ben je een ouder die zorgen heeft over je kind? Iets waar je tegen aan loopt en waarover je vragen hebt? Neem dan contact met me op om te kijken of we samen iets voor je kunnen betekenen.Opleidingen:

  • VTI Centrum Marieke de Bruijn
  • HBO Medische Basiskennis
  • trained teacher MSC Center for Mindful Self-Compassion
  • Theraplay level 1 (voor hechtingsproblematiek bij kinderen)

Lid van Vizi netwerk