Welkom op de website van de kleine praktijk

de Kleine Praktijk staat voor persoonlijke innovatie en ontwikkeling.

Als mens groeien we allemaal, eerst fysiek en emotioneel en daarna is er de bewustwording voor geestelijke groei. Zobewegen we ons door het leven.


En soms overkomen ons dingen, zoals verlies, verlies van een dierbare, een huwelijk of relatie, we verliezen aan onze gezondheid of die van een dierbare... en dan kan het zijn dat we daar niet gelijk bij stil staan maar doorgaan met ons dagelijks leven. en dan komt er het moment waarop we niet anders kunnen dan ons ertoe te wenden. De signalen om tot verwerking te komen. Dan kunnen we de verbinding met onszelf zodanig kwijt zijn dat we vast komen te zitten en het even niet meer weten.

Voor het vinden van de verbinding in jezelf, voor ruimte en of mogelijkheden, voor de verandering die er nodig is om dichter bij jezelf te komen, kun je terecht bij de kleine praktijk. Samen zoeken we naar de juiste vraag en de antwoorden die daarop komen.. Met het principe van leerling, gezel en meesterschap rekenschap nemen voor je eigen gevoelens, je antwoorden en daarmee je leven weer op de rit krijgen.

Wat leven is je gegund, gun je het ook aan jezelf?

aankondiging bijeenkomst 13 juli

Om het verschil in jezelf te vinden is het niet zo moeilijk al je jezelf deze vraag stelt, het is misschien wat lastiger om erachter te komen waarom dat zo voor je is, en wat je eraan kan doen. Dit en een prachtige geleide meditatie is het progamma voor deze inspirerende ochtend.

Voel je vrij en welkom om je aan te melden via 0628536035.