Welkom op de website van de kleine praktijk

de Kleine Praktijk staat voor persoonlijke innovatie en ontwikkeling.

Als mens groeien we allemaal, eerst fysiek en emotioneel en daarna is er de bewustwording voor geestelijke groei. Zobewegen we ons door het leven.


En soms overkomen ons dingen, zoals verlies, verlies van een dierbare, een huwelijk of relatie, we verliezen aan onze gezondheid of die van een dierbare... en dan kan het zijn dat we daar niet gelijk bij stil staan maar doorgaan met ons dagelijks leven. en dan komt er het moment waarop we niet anders kunnen dan ons ertoe te wenden. De signalen om tot verwerking te komen. Dan kunnen we de verbinding met onszelf zodanig kwijt zijn dat we vast komen te zitten en het even niet meer weten.

Voor het vinden van de verbinding in jezelf, voor ruimte en of mogelijkheden, voor de verandering die er nodig is om dichter bij jezelf te komen, kun je terecht bij de kleine praktijk. Samen zoeken we naar de juiste vraag en de antwoorden die daarop komen.. Met het principe van leerling, gezel en meesterschap rekenschap nemen voor je eigen gevoelens, je antwoorden en daarmee je leven weer op de rit krijgen.

Wat leven is je gegund, gun je het ook aan jezelf?

Over leven

Gekheid natuurlijk. Het was een prachtige ochtend met veel inzichten. De deelnemers zijn voldaan naar huis gegaan.

Deze ochtenden geven verdieping en zijn er om nog een paar dagen om na te voelen of na te denken.

Vrijheid van deze eigenschappen is niet aan iedereen gegeven. Doordat een heel systeem bij mensen ervoor kan zorgen dat ze vast zitten kunnen veel mensen ziet bij hun gevoel of vrijwillige gedachten komen. dan is iemand dus aan het overleven. Op deze ochtend hebben we een uitnodiging neergelegd om van over leven naar leven over te krijgen. en het is aan een ieder toevertrouwd dat op te pakken...kom ook een keertje naar zo'n ochtend!