Trainingen

Thee-ma

De Thema's zijn per keer en de agenda geeft de komende data aan. In een thee-ma behandelen we een onderwerp in groepsverband. Het onderwerp wordt vanuit de verschillende kanten belicht en zal verschillende inzichten geven. En met zo'n onderwerp aan de slag te gaan geeft een verwonderlijke uitwisseling onder de deelnemers. Iedere deelnemer komt weer tot zijn eigen inzichten in groepsverband.

Een heerlijke manier om een diepere kijk te nemen in je eigen bestaan, onder het genot van een kop thee of koffie...

kosten 22,50 per persoon


Bewust de Keuze

De Kleine Praktijk biedt trainingen en thema's aan. De training Bewust de Keuze geeft een uitnodiging om inzicht te krijgen in de keuze die het leven ons biedt.
De training bestaat uit vier dagdelen en kan op lokatie worden gegeven.
Er wordt ingegaan op eigen processen van de deelnemers aan de hand van praktijkervaringen en theorie.

Deze training is een prachtig gereedschap om samen in een groep tot een persoonlijkheidsontwikkeling te komen.

kosten gaan in overleg over het aantal deelnemers en welke locatie.


Zelfcompassie werkt!

Deze workshop is erop gericht om duurzame inzetbaarheid in bedrijven te bestendigen. Vanuit vriendelijkheid naar jezelf toe en gedeelde vriendelijkheid in de wereld geeft deze training een mooi inzicht in hoe vriendelijk het in jouw bedrijf aan toe gaat.

Heb je last van pest gedrag op de werkvloer, of zijn sommige collega's veel bezig met persoonlijke issue's? Met deze workshop geven we tools om vanuit persoonlijk inzicht het collectieve te veranderen. We leggen het, aan de hand van een toets, langs de lat waarmee we het startpunt meten. Door het volgen van de workshop kunnen er bepaalde inzichten komen die een verandering in de toets zullen weergeven.

Interesse of nieuwsgierig naar meer informatie? bel gerust 0628536035 voor een gesprek of afspraak.

De training en workshop kunnen op locatie worden gegeven en dat doe ik samen met een collega, met zijn tweeen komen we op missie om meer vriendelijkheid op de werkvloer te brengen.


Aristoteles zei: educatie van de hersens zonder educatie van het hart is helemaal geen educatie

gooi een netje uit en vis samen naar wonderen