Zelfcompassie Werkt

Door de poort van je eenzaamheid ligt je vermogen vervulling, liefde en kameraadschap te vinden…

Zijn we niet allemaal op zoek naar eigenwaarde en waardering in het leven dat we leiden? De een gaat dit wat makkelijker af dan de ander. Een betere wereld begint bij jezelf en dat kan met handvatten. Hoe fijn is het om beter in je vel te komen zitten door de dagelijkse beoefening van Mindful Self-Compassion?

Mindful Selfcompassion

In 2017 kwam Pauline in contact met de Mindful Selfcompassion training geschreven door Christopher Germer en Kristin Neff. Ze hebben deze training vormgegeven en wetenschappelijk onderzocht. En uit deze onderzoeken, die inmiddels wereld wijdt plaats vinden, blijkt dat je welzijn en welbevinden tot een jaar na het volgen van de training merkbaar kan zijn. Als ook diverse fysieke ongemakkelijkheden zoals bv slapeloosheid, angsten, depressies, burn-out klachten etc. De training zit vol met ervaringsgerichte oefeningen, wetenschappelijk onderbouwde informatie en meditaties.

Ze vloog naar Amerika om de training bij Christopher te volgen en kwam erachter dat de inhoud wereld wijdt op dezelfde manier wordt gegeven en dus cultuur overstijgend is. De resultaten die ze bij de deelnemers van haar trainingen ervaart scoort gemiddeld een 8,75.

De naam Zelfcompassie Werkt is een knipoog naar de dubbelzinnigheid die de waarheid ervan in zich draagt.


MISSIE

Wie geluk ervaart lijkt beter in staat te zijn te delen, en van delen komt helen!

Wanneer we allemaal in staat zijn onze vriendelijke kant te ontdekken zullen we ook geneigd zijn dat te delen met de wereld. Een vriendelijk woord, een vriendelijke blik, een daad van vriendelijkheid, zonder dat er een voorwaarde aan verbonden zit, puur omdat je emmer gevuld is met genoeg en als vanzelf over de rand heen stroomt. Dat is mijn missie.

VOOR WIE

De trainingen kunnen privé als zakelijk worden gegeven en werken zowel individueel als in je omgeving. Denk aan:

  • Organisaties die meer teamverband willen
  • Iemand die zijn leven op de rit lijkt te hebben maar het geluksgevoel niet vanzelfsprekend is..
  • Voor pubers, start het nieuwe schooljaar met meer draagkracht en vriendelijkheid.
  • Voor bedrijven die ziekteverzuim willen reduceren en professionaliteit willen verhogen
  • Voor wie denkt, verbeter de wereld begin bij mezelf maar hoe?

ZELF COMPASSIE TRAININGEN

Door de poort van het voelen van je wanhoop ligt je ware en gerechtvaardigde hoop…

Mindful Self compassion

Deze training schept de mogelijkheid om oude gewoontes die je niet meer passen te herkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gevoelens, gedachtes en handelingen. Hiermee creëer je ruimte voor het maken van keuzes en het nemen van de verantwoordelijkheid hiervan.

De 8 weekse

In deze 8 weekse training komen alle werkvormen langs en wordt er uitgebreid ingegaan op de methodiek. Er is ruim de tijd voor het ervaren van de zelfcompassie oefeningen, de meditaties en de verdieping die de training met zich mee brengt. In 8 weken is er tijd voor het innerlijke bewust worden van je gedachten en gevoelens, en of ze je nog passen.

Naast de 8 bijeenkomsten is er een 6 uur durende retraite ochtend die inclusief lunch wordt gegeven. In deze ochtend komen alle oefeningen in een reeks voorbij om nogmaals te ervaren wat voor je werkt en wat niet.

Kosten zijn €425,-

6x digitaal

Deze digitale training is een verkorte versie van de 8 weekse training. Het is een editie die speciaal tot stand is gekomen in deze Corona Periode. De theorie en oefeningen zijn deels opgenomen in de 6 sessies die het duurt. Deze sessies kunnen in 1 week te volgen zijn of in een 3 weekse variant. Geef bij aanmelden je voorkeur weer.

Kosten zijn € 185,-

Voor meer informatie over de data kun je naar de agenda en voor vragen over de inhoud kun je natuurlijk even contact opnemen.